10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPolițist din Reșita, surprins cu piciorul pe gâtul unui bărbat în timpul unei intervenții

Polițist din Reșita, surprins cu piciorul pe gâtul unui bărbat în timpul unei intervenții

-

Interventie socanta intr-un oras din Banat, asemanatoare celei care a dus la decesul americanului George Floyd si a zguduit Statele Unite.Un polițist din Reșita a fost surprins în timpul unei intervenții stând cu piciorul pe gâtul unui tânăr care era încătușat, potrivit Opinia Timișoarei.

După apariția imaginilor în online, Poliția a anunțat că incidentul a avut loc pe 20 mai, când polițiștii veniti să cerceteze un accident în care murise un coleg de-al lor au trebuit să intervină pentru aplanarea unui scandal. IPJ Caraș-Severin a declanșat o anchetă în acest caz.

„Pe timpul efectuării cercetării la fața locului a acestui eveniment rutier, a izbucnit un conflict spontan între două persoane aflate în mulțimea adunată lângă perimetrul accidentului. Având în vedere numărul mare de oameni strânși la locul accidentului, pentru evitarea escaladării conflictului și degenerării situației, polițiștii au acționat imediat pentru imobilizarea persoanelor implicate în conflict. Acestea au fost îndepărtate din mulțime și conduse la sediul poliției pentru luarea măsurilor legale. Totodată, Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin a dispus verificări interne cu privire la modul de intervenție a polițiștilor în acest caz, în funcție de rezultatul acestora urmând a fi aplicate măsuri legale”, au transmis reprezentantii IPJ Caras-Severin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – CFR Cluj 0-1 | Ocazii au...

Universitatea Craiova a pierdut la limită, scor 0-1, partida...

ȘTIRI GdS