9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAngajat al CEO, mort în urma unui accident de muncă, la Cariera Tismana II

Angajat al CEO, mort în urma unui accident de muncă, la Cariera Tismana II

Un angajat al Complexului Energetic Oltenia a murit aseară, în urma unui accident de muncă produs în Cariera Minieră Tismana II.

Evenimentul a fost sesizat polițiștilor în jurul orei 22,30. Din primele cercetări efectuate de oamenii legii la fața locului e reieșit faptul că un bărbat de 39 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, angajat ca lăcătuș mecanic la CEO, a suferit un accident de muncă, fiind găsit de un coleg, în stare de inconștiență, lângă un excavator. Un echipaj medical ajuns la fața locului a constatat decesul bărbatului.

Potrivit Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj, decesul s-a produs în jurul orei 22.00, victima fiind prinsă între covorul benzii de cauciuc și tamburul de deviere. Cel mai probabil accidentul a avut loc după ce covorul de cauciuc a prins sapa de curățire pe care victima o ținea în mână, fiind atrasă între covor și tambur.

Doi inspectori de muncă s-au deplasat la locul accidentului, după producerea acestuia, evenimentul urmând să fie cercetat de către ITM Gorj. A fost întocmit un dosar penal pentru neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS