9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentScandal pe strada Râului. Patru persoane au fost duse la secție

Scandal pe strada Râului. Patru persoane au fost duse la secție

UPDATE: Polițiștii doljeni spun că a fost vorba de o altercație între mebrii a două familii.

”În cursul acestei zile, politisti din cadrul Sectiei 2 Politie Craiova au fost sesizati de 4 persoane cu varste cuprinse intre 17 si 45 de ani cu privire la faptul ca au fost agresate fizic pe o strada din Craiova, de mai multe persoane.
La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de politie care au stabilit faptul ca pe fondul unor neintelegeri mai vechi, a izbucnit un conflict intre doua familii.
Conflictul a fost aplanat de politisti iar persoanele implicate au fost conduse la sediul sectiei pentru audieri.
Din cercetarile efectuate pana in prezent, a rezultat faptul ca in conflict ar fi fost implicate 8 persoane, cu varste cuprinse intre 17 si 45 de ani, dintre care o persoana s-a deplasat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale. În cauză a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de de lovire sau alte violente”, au precizat oamenii legii.

O persoană a fost rănită și transportată la spital în urma unei altercații între mai multe persoane, produsă în acestă seară. Altercația a avut loc la intersecția străzilor Râului și Popoveni din Craiova.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Dolj, mai multe echipaje de polițiști au intervenit pentru aplanarea unui scandal între mai multe persoane. Patru dintre scandalagii au fost ridicați și duși la secție pentru audieri. O altă persoană a fost rănită și transportată la Spitalul de Urgență Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS