7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentI-a tăiat gâtul pentru o sticlă de bere

I-a tăiat gâtul pentru o sticlă de bere

Un bărbat de 53 de ani, din localitatea Verbiţa, este cercetat pentru lovire sau alte violenţe după ce a agresat vânzătorul unui magazin din comună. Potrivit oamenilor legii, bărbatul l-a tăiat pe gât pe vânzător pentru că nu l-ar fi servit cu bere.

„În cursul zilei de ieri, 1 iunie, politisti din cadrul Sectiei 7 Politie Rurala Plenita au fost sesizaţi cu privire la faptul că un angajat al unui magazin ar fi fost rănit în zona urechii de un client. Poliţiştii s-au deplasat la fata locului, unde au identificat un tanar de 30 de ani, din Verbiţa, care ar fi fost taiat in zona urechii cu un obiect ascuţit, de un barbat de 53 de ani, din aceeasi localitate. Din cercetarile efectuate, politistii au stabilit că cel in cauza l-ar fi agresat pe tânăr, intrucat acesta ar fi refuzat sa il mai serveasca cu bauturi alcoolice”, au precizat oamenii legii.

Tânărul rănit a fost transportat la spitalul din Calafat pentru ingrijiri medicale. Pe numele agresorului a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Incidentul a fost anunţat de un cititor GdS, care a transmis şi o fotografie cu victima agresiunii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS