21.6 C
Craiova
marți, 7 iulie, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Vâlcea: Prins circulând cu 174km/h

Vâlcea: Prins circulând cu 174km/h

Polițiștii rutieri vâlceni au acționat, în acest weekend, pe drumurile de pe raza județului Vâlcea pentru depistarea șoferilor care depășesc viteza legală. Poliţiştii au acţionat cu echipamentele video de supraveghere a traficului rutier și de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, instalate pe autospeciale și cinemometrele portabile, model TruCAM, .

Pe lângă acestea, au fost utilizate și aparatele etilotest și drugtest, pentru depistarea și sancționarea celor aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat pe raza localității Râureni, pe un sector de drum cu limită de 50 de km/h, un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani din Râmnicu Vâlcea, ce rula cu o viteză de 174 km/h.

Tânărul a rămas pieton pentru 90 de zile și a fost sancționat cu o amendă de 1305 lei.

Polițiștii Serviciului Rutier au organizat și desfășurat trei acțiuni, iar în urma activităților desfășurate și a neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 118 sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea normelor regimului rutier, sancțiuni cu o valoare de peste 49.000 lei, 75 din acestea fiind aplicate pentru nerespectarea regimului rutier de viteză.

De asemenea, au fost reținute 34 de permise de conducere, 19 dintre acestea fiind reținute pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 3 pentru conducerea sub influența alcoolului și 12 pentru alte abateri.

În urma activităților desfășurate au fost aplicate 125 de sancțiuni contravenționale, dintre care 62 pentru nerespectarea regimului de viteză. Valoarea sancțiunilor aplicate a fost de peste 50.000 lei.

De asemenea au fost reținute 37 de permise de coducere, 25 dintre acestea fiind reținute pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 3 pentru conducerea sub influența alcoolului și 9 pentru alte abateri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Tu ai canalizare pe strada ta?

Mai mult de un sfert din străzile...

ȘTIRI GdS

38 de angajați de la Spitalul Județean Galați, confirmați...

În Spitalul Judeţean de Urgență Galați, unde a fost declarat un focar de coronavirus, 38 de angajați sunt confirmați. Patru secții au...

Brazilia: Preşedintele Bolsonaro, simptome de COVID-19

Preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a anunţat, luni, că prezintă unele simptome de infecție cu noul coronavirus, fiind supus unui test ale cărui...

Fără izolare sau carantină pentru mai multe țări UE

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat luni Hotărârea nr.34 privind stabilirea listei țărilor membre UE și ale Spațiului Economic European,...

SUA, 3 milioane de îmbolnăviri de COVID-19

Statele Unite au atins, marţi, pragul de 3 milioane de îmbolnăviri de COVID-19, potrivit cifrelor prezentate de worldmeters.info citat de Mediafax.

Tu ai canalizare pe strada ta?

Mai mult de un sfert din străzile Craiovei nu au canalizare. Posibilitatea ca acestea să beneficieze de o rețea de canal sunt...

Tel Drum repară, în sfârşit, gurile de canal de...

Gurile de canal de pe strada Râului din Craiova au intrat, în sfârşit, în reparaţii.