25.5 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCraiovean de 77 de ani, dat dispărut

Craiovean de 77 de ani, dat dispărut

Polițiștii sunt în căutarea unui bărbat de 77 de ani, din Craiova. Acesta a plecat de la fiica sa în cursul zilei de ieri și nu a mai ajuns acasă. Potrivit oamenilor legii, bătrânul suferă de Alzheimer.

”În ziua de 16 mai, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Craiova au fost sesizați de o femeie de 44 de ani, din Craiova, despre faptul că, tatăl sau, Mitea Marius, de 77 de ani, a plecat de la domiciliul acesteia din Craiova și nu a mai ajuns la locuința sa, din aceeași localitate. Barbatul suferă de Alzheimer, are mersul greoi și poartă ochelari de vedere”, au precizat oamenii legii.

Semnalmentele craioveanului sunt: înăltime 1,75 m, 55 de kg, constituție slabă, față ovală, ochi căprui, păr grizonat, tuns scurt. La momentul plecării, bărbatul purta pantaloni de trening de culoare vișinie, bluză cu mânecă lungă de culoare bleumarin și șapcă de culoare verde.

Polițiștii roagă persoanele care au informații despre craioveanul de 77 de ani să sune la 112 sau să să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS