10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccident cu două victime la intrare în Slatina

Accident cu două victime la intrare în Slatina

-

Două persoane au fost rănite, în această dimineaţă, în urma unui accident rutier petrecut la intrarea în municipiul Slatina dinspre Craiova.

Polițiștii Biroului Rutier Slatina s-au deplasat de îndată la fața locului pentru fluidizarea traficului rutier și efectuarea de cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Din primele date se pare ca accidentul s-a produs pe fondul efectuării unei depășiri neregulamentare. Un bărbat, de 28 de ani, din comuna Slătioara, în timp ce conducea un autoturism din direcția Craiova către Slatina ar fi efectuat o depășire neregulamentară şi a acroşat un autovehicul. După acroşare acesta a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest de către polițiști. Aparatul a indicat o concentrație de 0,86 mg/ Litru alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă si conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Accident cu patru victime în Bucovăț. Un autoturism a...

UPDATE: În cele două autoturisme erau 6 persoane,...

ȘTIRI GdS