15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAngajat al DSP prins la volan sub influenţa băuturilor alcoolice

Angajat al DSP prins la volan sub influenţa băuturilor alcoolice

Un angajat al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vrancea a fost depistat de poliţişti, luni seara, la volanul unui autoturism, acesta având o alcoolemie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, informează Agerpres.

„La data de 31 martie, poliţiştii au depistat un bărbat de 44 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Unirii, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând o concentraţie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Lidia Braşoveanu.

Potrivit Prefecturii Vrancea, bărbatul, care ar fi avut un schimb de replici cu poliţiştii care asigurau paza unui centru de carantină din Focşani, se afla în afara orelor de program.

„Referitor la angajatul DSP Vrancea, implicat într-un schimb de replici cu poliţiştii care asigură paza unui centru de carantină, vă informăm că acesta se afla în afara orelor de lucru şi nu are atribuţii specifice faţă de acest obiectiv“, a precizat Prefectura Vrancea.

Comisia de disciplină a DSP s-a autosesizat şi a început cercetările în acest caz.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS