11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: A murit în timp ce lucra în punctul termic al Sălii Polivalente

Craiova: A murit în timp ce lucra în punctul termic al Sălii Polivalente

Un bărbat de 43 de ani, din Craiova, a fost găsit în această dimineaţă fără viaţă în vestiarul adiacent punctului termic al Sălii Polivalente.

Poliţişti din cadrul Secţiei 1 Craiova au fost sesizaţi că din camera centralei Sălii Polivalente din Craiova iese abur.
Oamenii legii cu sprijinul unui echipaj din cadrul ISU Dolj au pătruns în interior.
Aici l-au găsit pe bărbat decedat. Acesta trebuia să efectueze serviciul în locaţia respectiva.
Din cercetările efectuate până în prezent, s-a stabilit că incidentul s-ar fi produs din cauza unei defecţiuni tehnice, în urma căreia apa fierbinte ce era distribuită prin conducte a fost împrăştiată în exterior, ceea ce a determinat totodata apariţia unei cantităţi mari de aburi.

La cerectarea de la faţa locului au participat poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciul Criminalistic, precum şi reprezentanți ITM Dolj şi ISCIR.
A fost demarată o ancheta, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvărşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în munca şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în munca.
De asemenea, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale, în urma căreia se va stabili cu exactitate cauza decesului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS