17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPetrecere cu zeci de persoane în Târgu Jiu, transmisă LIVE pe Facebook

Petrecere cu zeci de persoane în Târgu Jiu, transmisă LIVE pe Facebook

-

Petrecere în plină epidemie de coronavirus în cartierul Obreja din Târgu-Jiu, la care au participat zeci de persoane, a fost întreruptă de poliţişti. Zece persoane care s-au adunat în mijlocul străzii, au băut şi s-au distrat pe manele au primit amenzi.

Petrecerea a avut loc sâmbătă seara, în cartierul Obreja din Târgu-Jiu. În timp ce din boxe răsunau manelele, unul dintre petrecăreţi a transmis paranghelia, live, pe Facebook.

La scurt timp au intervenit poliţiştii.

„În seara de 21 martie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au constatat faptul că, în cartierul Obreja, un grup de persoane consumau băuturi alcoolice şi ascultau muzică, provenind de la o staţie de amplificare amplasată pe domeniul public, fapte prin care au provocat indignarea locuitorilor din zona, fără să dea dovadă de comportament moral, civic şi responsabil, având în vedere starea de urgenţă generată de pandemia cu Coronavirus. Zece persoane au fost sancţionate cu amenzi în valoare totală de 17.500 lei”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Un mort și trei răniți după ce trei autoturisme...

Un bărbat a murit, iar doi adulți și un...

ȘTIRI GdS