10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPrimarul Chirică, implicat într-un accident rutier

Primarul Chirică, implicat într-un accident rutier

Primarul Iașului, Mihai Chirică, a fost implicat într-un accident rutier sâmbătă seara, într-o intersecție din oraș. Trei persoane, între care și edilul, au fost duse la spital.

Accidentul s-ar fi întâmplat din cauza nerespectării culorii de la semafor, Chirică nefiind cel vinovat ci o tânără de 19 ani care conducea un BMW și a trecut pe rosu într-o intersecție din oraș. Chirică venea de la şedinţa Organizaţiei PNL unde i se anunţase intrarea în partid. Tocmai i se anunţase candidatura la alegerile locale pentru funcția de primar.

Legat de accident, s-a făcut un apel la 112, s-a deplasat un echipaj SMRD și o ambulanta. Persoanele implicate au fost duse la spital. Au doar contuzii ușoare. Încă se afla la spital.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, stabilindu-se faptul că nu se aflau sub influența alcoolului.

„În această seară, în jurul orei 22.30, am fost sesizați prin apel unic de urgență 112 despre un accident rutier, produs pe raza municipiului Iași, soldat cu victime omenești.

Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit faptul că, în intersecția Moara de Foc, din municipiul Iași, a avut loc o coliziune între două autoturisme, iar în urma coliziunii trei persoane au fost rănite.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a modului de producere a accidentului rutier și luarea masurilor legale ce se impun.”, transmite Poliția Rutieră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS