13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn deputat francez infectat cu coronavirus a ajuns la terapie intensivă

Un deputat francez infectat cu coronavirus a ajuns la terapie intensivă

Printre cei 423 de francezi infectați cu coronavirus se numără Jean-Luc Reitzer, deputat ales în Haut-Rhin. Acesta este acum internat la terapie intensivă, potrivit www.bfmtv.com.
Puțin cunoscut pe scena națională, bărbatul este totuși o forţă politică de 32 de ani.
Bărbatul s-a născut în Altkirch, în Haut-Rhin, în 1951. Pe plan politic, se poate lăuda cu un CV foarte extins. Viceprimar al orașului său natal în 1977, a devenit primar șase ani mai târziu, pentru a rămâne așa până în 2017. Trecut consilier general al Haut-Rhin în 1979, a menținut această funcție până la ‘în 2002.
În 1988 a intrat în Adunarea Națională. Jean-Luc Reitzer este membru al comisiei pentru afaceri externe. Este membru al numeroase grupuri de studiu sau de prietenie, inclusiv comitetul Franța-Bahrain, Kuweit, Oman, Yemen, dar și Djibouti și Azerbaidjan.

Joi a fost cea mai grea zi de la începutul crizei de coronavirus din Franța. Cu 138 de cazuri noi comparativ cu ziua precedentă, numărul persoanelor infectate a crescut de la 285 la 423. În Franţa s-au înregistrat șapte decese de când boala s-a instalat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS