17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentŞi-a alergat fostul ginere, înarmat cu un cuţit, în centrul Craiovei

Şi-a alergat fostul ginere, înarmat cu un cuţit, în centrul Craiovei

Un bărbat de 50 de ani, din localitatea Ţuglui, s-a ales cu un dosar penal pentru comiterea a trei infracţiuni. Este vorba de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și folosirea fără drept de obiecte periculoase. Bărbatul a fost observat de poliţişti în timp ce alerga după un tânăr, având un cuţit în mână. Incidentul a avut loc duminică, în centrul municipiului Craiova, în zona târgului de mărţişoare.

„În cursul zilei de ieri, 1 martie, polițiști din cadrul din cadrul Poliției Municipiului Craiova, în timp ce se aflau în timpul liber, pe strada Calea Unirii, în zona târgului de mărțișoare, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat de aproximativ 50 de ani alerga cu un cuțit în mână, după un tânăr, pe care îl amenința. Polițiștii au pornit în urmărirea celor doi. În scurt timp aceștia au fost imobilizați și conduși la sediul secției pentru lămurirea stării de fapt. Cei doi au fost identificați, fiind vorba despre un bărbat de 50 de ani, din Țuglui și un tânăr de 23 de ani, din Băilești. În urma controlului corporal, pe lângă cuțitul tip briceag, asupra bărbatului de 50 de ani, polițiștii au mai găsit și un spray iritant-lacrimogen”, au explicat oamenii legii.

Se pare că între cei doi exista un conflict mai vechi, iar când s-au întânit în Craiova a început scandalul. Tânărul de 23 de ani este fostul ginere al bărbatului de 50 de ani.

Oamenii legii au mai precizat că ambele obiecte au fost indisponibilizate. Pe numele suspectului a fost întocmit un dosar pentru amenințare, tulburarea ordinii publice și folosirea fără drept de obiecte periculoase.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS