10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljInformaţia că o femeie din Craiova ar fi infectată cu coronavirus este falsă

Informaţia că o femeie din Craiova ar fi infectată cu coronavirus este falsă

Reţelele de socializare sunt „inundate“ cu o aşa-zisă informaţie potrivit căreia o femeie din Craiova ar prezenta simptome de coronavirus.

Bârfele o dădeau pe femeie deja plecată spre Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara, acolo unde există un centru de diagnostic a coronavirusului. Care este adevărul, potrivit prefectului de Dolj, Narcis Purcărescu?

Viroza respiratorie care a aprins internetul

Într-adevăr, o femeie s-a prezentat la Spitalul de Urgenţă din Craiova după ce, în contextul psihozei legate de coronavirus, s-a speriat din cauza faptului că a făcut temperatură. Medicii de aici au direcţionat-o către Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova. Iar testele de aici au indicat că are o banală viroză respiratorie. În consecinţă, i-au prescris o reţetă şi au trimis-o acasă. „Este foarte important să nu se creeze panică în această perioadă. A mai circulat o informaţie cum că doi italieni ar fi internaţi la UPU la Spitalul Judeţean din Craiova cu simptome de coronavirus. Nu este adevărat. Nici un italian nu este internat la UPU“, a declarat prefectul de Dolj, Narcis Purcărescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS