Acasă Eveniment Accident cu două victime, provocat de un şofer beat

Accident cu două victime, provocat de un şofer beat

-

Două persoane au fost rănite în urma unui accident produs în urmă cu puţin timp, pe strada Caracal din Craiova. În accident au fost implicate două autoturisme şi un autobuz.

Poliţiştii doljeni susţin că accidentul a fost provocat de un şofer băut, care nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de autoturismul care circula în faţa sa. Accidentul a avut loc în zona Piaţa Chiriac.

„Un bărbat de 47 de ani, din Craiova, care circula pe strada Caracal, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare faţă de autoturismul din faţa sa, pe care l-a lovit din spate. Mașina respectivă a lovit apoi un autobuz care circula în faţa sa. Au rezultat două victime, două femei de 41 și 51 de ani. Ambele se aflau în autoturismul lovit din spate, care apoi a fost proiectat în autobuz”, au precizat poliţiştii doljeni.

Accident cu două victime, provocat de un şofer beat

Şoferul de 47 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o alcoolemie de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la spital, unde i-au fost recoltate probe biolgice. Victimele accidentului au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Craiova. Pe numele şoferului de 47 de ani a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

Jurnal de antreprenor. SPIACT Craiova întâmpină sincope în aprovizionarea cu piese

Firma are 103 angajați și nu a întrerupt activitatea. Probleme apar la aprovizionarea cu diverse repere necesare în producție. „La produsele complexe, ca ale noastre, dacă lipsește o piesă nu putem face produsul“, a spus administratorul SPIACT.