3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCursa de coșmar a unor pasageri Uber transmisă în direct pe Facebook

Cursa de coșmar a unor pasageri Uber transmisă în direct pe Facebook

Doi pasageri au transmis în direct pe Facebook cursa Uber în care șoferul conducea cu viteză și nu îi lăsa să coboare din mașină. Incidentul a avut loc orașul Richmond, din statul american Virginia.

Cuplul John Murray și Tameka Swann au povestit că, la scurt timp după ce s-au suit în mașina comandată prin aplicația Uber, un alt participant la trafic a lovit autovehiculul în care se aflau, potrivit CNN.

Tameka Jpm Swann

Gepostet von John Murray am Montag, 10. Februar 2020

Șoferul a vrut să oprească ca să stea de vorbă cu persoana care se alfa la volanul celeilalte mașini, însă aceasta a accelerat, drept urmare șoferul Uber a pornit în urmărirea acelui autovechicul.

Pasagerii, aflați pe bancheta din spate, au început să transmită live pe Facebook incidentul. Ei l-au rugat pe șofer să oprească și să îi lase să coboare, însă acesta nu i-a ascultat. Bărbatul a mers cu viteză timp de câteva minute, nu a oprit la semafor, în speranța să-l prindă pe șoferul care l-a lovit și a fugit. În timpul cursei, mașina a mai fost lovită încă o dată.

Femeia a sunat la serviciul de urgență, în timp ce se afla pe bancheta din spate, și a povestit situația. La scurt timp, șoferul Uber a oprit și pasagerii au putut ieși din mașină.

„A fost cel mai înfricoșător moment din viața mea. Nu mi-a mai fost niciodată atât de frică. A fost un coșmar”, a declarat pasagera.

Șoferul Uber a fost arestat și a fost acuzat de condus iresponsabil și răpire.

„Poliția verifică comportamentul șoferului și i-au retras accesul la aplicație în așteptarea investigației”, a transmis un purtător de cuvânt al Uber.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS