5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn elev a fost filmat în timp ce era lovit şi forţat să facă flotări

Un elev a fost filmat în timp ce era lovit şi forţat să facă flotări

Un elev de la Liceul Tehnologic de Transporturi Auto din Târgovişte a fost filmat în clasă în timp ce era umilit de colegi, fiind lovit, jignit şi pus în situaţii înjositoare. Băiatul a fost forţat să facă flotări şi genuflexiuni. Conducerea şcolii a început o anchetă în acest caz.

https://youtu.be/zuiT_iTuOV0?t=21

Incidentul petrecut în sala de clasă a fost filmat, iar imaginile au apărut în spaţiul public. În filmul realizat de unul dintre elevi se vede cum un tânăr este obligat de alţi colegi să facă flotări şi genuflexiuni.

„Dacă greşeşte, câte o palmă!”, se aude spunând un băiat.

Apoi, elevul este pus să facă mişcări de box, iar la final este lovit.

În tot acest timp, colegii săi stau în bănci, râd şi nu intervin.

Inspectorul general şcolar al IŞJ Dâmboviţa, Ion Sorin, a declarat că incidentul s-a petrecut luni la Liceul Tehnologic de Transporturi Auto din Târgovişte. Potrivit acestuia, agresorul provine de la un Centru de Plasament.

„Sunt elevi de la Liceul de Transporturi Auto. Cel puţin unul, agresorul, provine de la Centrul de Plasament. Sunt acum la Poliţie. Am vorbit cu directoarea, a fost declanşată o anchetă şi vom vedea ce măsuri se vor lua”, a declarat Ion Sorin.

Poliţiştii din Dâmboviţa fac cercetări în acest caz, dar, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, elevul lovit nu vrea să depună plângere.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS