Acasă Eveniment Clujean beat, prins în timp ce făcea sex cu o căţeluşă

Clujean beat, prins în timp ce făcea sex cu o căţeluşă

-

Un clujean beat de 59 de ani este cercetat pentru rănirea sau schingiuirea animalelor, după ce printr-un apel la 112 poliţiştii au fost alertaţi că acesta întreţine raporturi sexuale cu căţeluşa lui.

Potrivit IPJ Cluj, poliţiştii din comuna Luna au fost sesizaţi printr-un apel la 112 cu privire la faptul că un bărbat întreţine raporturi sexuale cu căţeluşa pe care o deţine.

Poliţiştii care au ajuns la faţa locului au identificat bărbatul în vârstă de 59 de ani, din comuna Luna.

„A fost solicitat un echipaj medical la faţa locului pentru consult de specialitate, stabilindu-se că bărbatul se află sub influenţa băuturilor alcoolice şi că nu necesită internare”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Cluj.

Căţeluşa a fost luată de reprezentanţii Poliţiei, ai Direcţiei Sanitar-Veterinare şi ai primăriei şi dusă într-un adăpost din Turda. Anchetatorii au cerut, printr-o ordonanţă, examinarea patrupedului.

Poliţiştii continuă în acest caz cercetările pentru rănirea sau schingiuirea animalelor.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

Controale și amenzi la depozitele de lemn

Polițiștii din Gorj au desfășurat joi controale la depozitele de lemn. Astfel, poliţişti din Tismana împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Râmnicu-Vâlcea, au...

Tratamentul minune folosit împotriva coronavirusului

Profesorul Didier Raoult i-a dezvăluit, în premieră, preşedintelui Emmanuel Macron rezultatele celui mai amplu studiu pentru tratamentul Covid-19 de până acum. Potrivit publicaţiei franceze Les Echos, Emmanuel Macron a decis să meargă el însuși la Marsilia, unde a stat trei ore de vorbă cu profesorul, după ce a fost dezamăgit de perspectivele concrete de tratament disponibile rapid contra virusului.

Cine sunt oamenii care au preluat controlul asupra Băncii Transilvania

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România în funcţie de valoarea activelor gestionate, adică circa 87 mld. lei la final de 2019. La bursa de la Bucureşti, instituţia de credit are o capitalizare de aproximativ 10 mld. lei.