20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUPDATE: Accident pe Valea Oltului. Două maşini, sub apă

UPDATE: Accident pe Valea Oltului. Două maşini, sub apă

-

UPDATE: Cel de-al doilea autoturism căzut de pe platformă a fost găsit în urmă cu puţin timp. Acesta urmează să fie ancorat de către scafandrii la o macara.

Conducătorul unei autoutilitare de transport vehicule, un bărbat de 27 de ani, din Argeș, a provocat azi noapte un grav accident pe Valea Oltului, DN 7 km 206+500m, la Gura Lotrului -Brezoi.

S-au reluat căutările

Bărbatul, pe fondul oboselii, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a distrus parapetul din beton și s-a răsturnat în râul Olt, în partea stângă a direcției sale de deplasare. Atât conducătorul autoutilitarei cât și pasagerul au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, potrivit IPJ Vâlcea.

Din cele 8 autoturisme care erau transportate de platformă au mai fost descoperite doar șașe, două dintre acestea ajugând în râul Olt. De asemenea, din discuțiile purtate cu martorii oculari, înainte să părăsească partea carosabilă , autoutilitara ar fi acroșat un alt autoturism ce circula din sensul opus, care la rândul lui ar fi ajuns în râul Olt. La fața locului s-a deplasat echipajul de scafandrii cu o barcă pneumatică. Până la această oră a fost scoasă una din mașinile căzute de pe platformă.

Se continua căutările. Traficul nu este afectat.
Autoturismelor transportate, în momentul când intră în contact cu apa, li s-ar aprinde avariile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – CFR Cluj | Alb-albaștrii vor să...

Universitatea Craiova și CFR Cluj se întâlnesc joi, de...

ȘTIRI GdS