5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentI-a înfipt un cuţit în gât, apoi s-a predat la poliţie

I-a înfipt un cuţit în gât, apoi s-a predat la poliţie

Patrick S., de 34 de ani, a intrat în apartamentul stewardesei Sophie N. , de 23 de ani, din Hanovra și i-a înfipt un cuțit în gât. Agentul de turism Sophie N. a fost găsită moartă în apartamentul ei sâmbătă. Înainte de asta, tânăra a fost hărțuită de un străin luni întregi și calomniată pe Internet. Patrick S. s-a predat poliției și este în prezent în arest.
Tânărul le-a spus autorităților că a intrat în apartamentul femeii născute din Dessau și i-a băgat un cuțit în gât.

Sophie N, fostă stewardesa la compania Thomas Cook, l-a cunoscut pe suspect în timp ce lucra la un magazin de modă și se pregătea pentru a deveni stewardesa. Bărbatul s-a îndrăgostit nebunește, însă tânăra de 23 de ani i-a explicat acestuia că nu dorește o relație cu el din cauza diferenței de vârstă.

Din acel moment, viața tinerei s-a schimbat dramatic, ea fiind hărțuită permanent de bărbat.

Mama victimei a povestit, pentru presa locală, că tânăra s-a trezit cu numeroase profiluri false pe rețelele sociale și chiar cu un profil pe un site pentru adulți, în care apărea imaginea ei.
Citește și
Tragedia unui bărbat. A sărit cu mașina într-o râpă, dar a murit după ce a căzut de pe pod

“S-a îndrăgostit de Sophie, însă ea pl plăcea ca prieten. Era prea bătrân pentru ea ca partener”, a povestit femeia, potrivit bild.de.

După falimentul companiei Thomas Cook, fata de 23 de ani își găsise jobul de vis, la compania aeriană Austrian Airlines, și plănuia să se mute la Viena, însă viața ei a fost curmată brusc pe 23 ianuarie.

Poliția crede că ucigașul ar fi plănuit moartea tinerei în cele mai mici detalii. Se pare că, după crimă, bărbatul i-ar fi spus tatălui lui: “Am făcut ceva cu adevărat prostesc. Am ucis o femeie”.

Apoi și-ar fi pus o periuță de dinți într-un rucsac și s-a predat la poliție, la două zile după crimă.

Poliția din Germania investighează cazul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS