24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat a ameninţat medicii de la Spitalul Judeţean Constanţa cu un pistol

Un bărbat a ameninţat medicii de la Spitalul Judeţean Constanţa cu un pistol

Un bărbat înarmat cu un pistol i-a amenințat, în noaptea de duminică spre luni, pe angajații Spitalului Județean de Urgență Constanța. Potrivit agenților de pază, bărbatul, aflat în stare de ebrietate, și-ar fi pierdut răbdarea aștepând să fie consultat copilul său.

Potrivit unui comunicat al firmei care asigură paza Spitalului Județean de Urgență (SJU) din Constanța, incidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 1.30.

„Agenții care asigurau serviciul de pază în cadrul Spitalului Județean de Urgență Constanța și-au altertat colegii de intervenție, comunicându-le că un bărbat în jur de 30 de ani, care părea în stare de ebrietate, amenință cu arma în secția de Pediatrie”, potrivit Ziua Constanţa.ro.

Agenții de intervenție au reușit să-l imobilizeze pe bărbat, asupra căruia au găsit un pistol cu bile și un spray paralizant, „arme de care a făcut uz amenințând personalul medical, întrucât își pierduse răbdarea să mai aștepte consultul copilului”.

Reprezentanții firmei de pază au alertat Poliția.

„Am fost sesizați în jurul orei 1.30 de către angajații firmei de pază cu privire la faptul că un bărbat, de 32 de ani, manifesta un comportament recalcitrant, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Din primele verificări, persoana în cauză a fost imobilizată de agenții de pază, asupra sa fiind găsite un pistol de tip airsoft și un spray lacrimogen”, au anunțat reprezentanții IPJ Constanța.

Potrivit acestora, în acest caz se efectuează cercetări, fiind deschis un dosar penal pentru port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS