Acasă Eveniment Pistoale ridicate în urma unei percheziţii

Pistoale ridicate în urma unei percheziţii

-

Poliţiştii craioveni au ridicat de la un craiovean de 41 de ani, în urma unei percheziţii, două pistoale deţinute ilegal. Percheziţia a fost făcută vineri, în Craiova, cu sprijinul poliţiştilor de la Acţiuni Speciale.

„Poliţişti din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase Dolj, împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei 2 şi o grupă a Serviciului pentru Acţiuni Speciale au efectuat o percheziție domiciliară la locuinţa unui bărbat de 41 de ani, din Craiova.
Poliţiştii au găsit la această locaţie două pistoale deţinute ilegal. Unul era neletal, prevăzut cu încărcător şi 32 de proiectile metalice aferente armei. Cel de-al doilea era un pistol de panoplie, fără munţie”, au prcizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Armele şi muniţia au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Craioveanul de 41 de ani este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

MITLIV vine în sprijinul clienţilor

MITLIV se adaptează recomandărilor autorităţilor în combaterea pandemiei COVID-19 şi vine în sprijinul clienţilor interesaţi să achiziţioneze materiale de construcții printr-un sistem de preluare...