18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAutoturism incendiat din răzbunare

Autoturism incendiat din răzbunare

Poliţiştii doljeni au dispus, marţi, reţinerea a doi bărbaţi, acuzaţi de distrugere prin incendiere. Potrivit oamenilor legii, cei doi au pus foc unei maşini pentru a se răzbuna pe un tânăr din localitatea Lipovu. Maşina incendiată aparţine bunicii tânărului din Lipovu.

„Poliţiştii din Segarcea, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, au identificat doi bărbaţi de 23 şi 29 de ani, din Lipovu, respectiv Craiova. Cei doi sunt bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de distrugere prin incendiere. Poliţiştii au stabilit faptul că cei doi ar fi incendiat un autoturism, aparținând unei femei de 67 de ani, din Lipovu. Au recurs la acest gest pentru a se răzbuna pe nepotul acesteia cu care, în ziua de 20 ianuarie, ar fi avut anumite discuţii în contradictoriu. Cei doi ar fi folosit pentru incendierea autoturismului 10 litri de combustibil – benzină şi motorină”, au explicat reprezentanţii IPJ Dolj.

Cei doi au fost reţinuţi în cursul zilei de marţi, pentru comiterea infracţiunii de distrugere prin incendiere. Potrivit Codului Penal, distrugerea unui bun prin incendiere ori explozie se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS