14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPolițistul din Târgu Jiu căutat de autoritățile din Germania, în arest provizoriu

Polițistul din Târgu Jiu căutat de autoritățile din Germania, în arest provizoriu

Polițistul din Târgu-Jiu, pe numele căruia a fost emis un mandat european de arestare privind un dosar de furt în Germania, ispășește un arest provizoriu în țară până la traducerea mandatului, transmite Mediafax.

În primă fază, procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova au cerut, sâmbătă, instanței să se pronunţe cu privire la punerea în executare a unui mandat european de arestare emis de autorităţile din Germania pe numele polițistului, cauza fiind amânată până la traducerea mandatului.

Apoi, Curtea de Apel Craiova s-a pronunțat, într-un dosar separat, și a decis arestarea provizorie a polițistului de 35 de ani, din Târgu-Jiu.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova. Dispune arestarea provizorie în vederea predării către autorităţile din Germania a persoanei solicitate, pe o perioadă de 15 zile, până pe data de 25.01.2020 inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare. Cu drept de contestaţie în termen de 24 de ore de la pronunţare”, a decis Curtea de Apel Craiova.

Polițistul din Târgu Jiu va fi judecat pe 23 ianuarie

Următorul termen de judecată va fi pe 23 ianuarie, până la această dată urmând să fie tradus și mandatul european.

Bărbatul de 35 de ani a fost ridicat, vineri seara, de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Gorj şi dus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova. Poliţistul a declarat, la audieri, că este o neînţelegere.

SursaHotnews

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS