13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAlertă cu bombă la un mall din Râmnicu Vâlcea! 2.500 de persoane, evacuate de urgență

Alertă cu bombă la un mall din Râmnicu Vâlcea! 2.500 de persoane, evacuate de urgență

Alertă cu bombă la un mall din Râmnicu Vâlcea! În această seară a fost primit un apel pe 112 cu privire la faptul că în mall-ul nou din municipiul Râmnicu Vâlcea este amplasată o bombă, informează ISU Vâlcea.

Polițiști, jandarmi și forte S.R.I. s-au deplasat imediat la ambele mall-uri din municipiu, unde au fost luate măsuri conform procedurilor legale. De asemenea, polițiștii efectuează verificări pentru identificarea apelantului, au mai anunțat pompierii.

Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea intervin la Shopping City Mall pentru gestionarea unei potențiale situații de urgență, în urma unui apel de amenințare cu bombă făcut de un minor la 112. La fața locului au fost trimise doua echipaje (unul de stingere și o autospecială SMURD) coordonate de inspectorul șef al ISU Vâlcea.

Alertă cu bombă la un mall din Râmnicu Vâlcea! 2.500 de persoane, evacuate de urgență

În același timp, au fost prealertate toate forțele de intervenție ale SAJ Valcea și SMURD de la celelalte subunități pentru a fi pregătite de intervenție în cazul în care se va impune acest lucru.

De asemenea, au fost pregătite și corturile pentru asigurarea condițiilor necesare acordării primului ajutor în cazul eventualelor victime. În același timp, în urma primirii apelului, tot personalul din incinta centrului comercial a fost evacuat. La fața locului se fac verificări pentru a se stabili dacă există sau nu o situație care ar putea pune în pericol viața persoanelor prezente în zonă“, au anunțat pompierii.

2.500 de persoane au fost evacuate fără incidente din incinta centrului comercial.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS