22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentScandal pe un fond de vânătoare din comuna Vela

Scandal pe un fond de vânătoare din comuna Vela

Doi paznici de vânătoare şi un bărbat au fost agresaţi miercuri, de patru tineri din comuna Vela. În plus, agresorii au avariat maşina paznicilor şi au plecat cu puşca unuia dintre ei.

Incidentul a avut loc în apropiere de comuna Vela, pe un fond de vânătoare.

„Poliţiştii au stabilit că altercaţia ar fi avut loc între trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 49 şi 58 de ani, care s-ar fi aflat în patrulare pe un fond de vânătoare şi un alt grup de patru tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 28 de ani, toţi din comuna Vela. În timpul altercaţiei ar fi fost provocate avarii şi autoturismului folosit de cei trei bărbaţi. Unuia dintre aceştia, paznic de vânătoare, i-ar fi fost sustrasă arma de serviciu, care se afla în autoturism, fără muniţie. Cei trei au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au explicat poliţiştii doljeni.

Ulterior, arma a fost recuperată de poliţişti de la unul dintre cei patru tineri. Acesta a susţinut că ar fi luat-o din maşină pentru a nu fi folosită în timpul altercaţiei.
Poliţiştii doljeni mai spun că au întocmit un dosar pentru lovire sau alte violenţe, distrugere şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS