10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoi tineri, luați la bătaie după ce ar fi intrat cu ATV-urile pe o proprietate a unui viceprimar

Doi tineri, luați la bătaie după ce ar fi intrat cu ATV-urile pe o proprietate a unui viceprimar

Doi frați din Arad au ajuns la spital, după o plimbare cu ATV-urile în prima zi de Crăciun în comuna Arieșeni, județul Alba. Cei doi au fost loviți cu parul de doi bărbați care susțineau că tinerii au intrat pe o proprietate privată.

Unul dintre tinerii agresați a povestit tot ce s-a întâmplat pe contul său de Instagram. Acesta susține că, împreună cu fratele său și iubitele lor, au închiriat două ATV-uri și, în timp ce se plimbau, accesul le-a fost blocat într-o zonă care ar fi proprietate privată, dar care nu era semnalizată.

Poliția face cercetări

Polițiștii au fost sesizați de unul dintre bărbații din Arieșeni, care a spus că pe proprietatea familiei au intrat mai multe ATV-uri. „Când au ajuns colegii acolo au constat faptul că avusese loc un conflict între două persoane din Arieșeni și doi tineri din Arad, care erau cu ATV-urile în zona respectivă, s-au agresat reciproc și și-au adresat amenințări, iar două ATV-uri erau avariate. Cert este că a avut loc o altercație, în urma căreia cele două persoane din Arad au fost și transportate la spital și investigate medical. La noi au fost depuse plângeri de către toate persoanele implicate și de către societatea care deține ATV-urile”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Luminița Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba. Polițiștii fac cercetări într-un dosar de loviri și alte violențe, distrugere și amenințare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS