14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn poliţist din Teleorman a murit după ce s-a răsturnat cu maşina

Un poliţist din Teleorman a murit după ce s-a răsturnat cu maşina

Un polițist din Teleorman a murit într-un cumplit accident rutier. Tânărul de 25 de ani a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina pe șosea, informează romaniatv.net.

Accidentul s-a produs, miercuri, pe DJ 504, între localităţile Alexandria şi Lăceni. Şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. A fost găsit încarcerat, în stare gravă, iar în ciuda manevrelor de resuscitare poliţistul nu a putut fi salvat.

„Victima a fost găsită în stop cardio-respirator. Echipajele medicale au efectuat manevrele de resuscitare însă fără niciun rezultat, fiind declarat decesul”, au transmis reprezentanţii ISU Teleorman.

Conducătorul auto era polițist, încadrat din anul 2018 și transferat la IPJ Teleorman în mai 2019. El se îndrepta spre serviciu, la Poliția Municipiului Alexandria, informeaza Politia Teleorman. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Se efectuează cercetării în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS