16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentSuceava: A intrat cu autotrenul într-o casă

Suceava: A intrat cu autotrenul într-o casă

Conducătorul unui autotren nu a adaptat, azi noapte, viteza într-o curbă și a intrat într-un imobil pe DN 17 Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc, în zona localității Vama, județul Suceava.

Evenimentul s-a soldat cu rănirea gravă a șoferului autotrenului (conștient, fracturi) și cu avarii produse imobilului. Traficul rutier s-a desfășurat îngreunat, pe un fir alternativ.

Din cauza vântului puternic, au fost oprite manevrele în toate porturile din Constanța, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

Ceaţă pe mai multe drumuri din Oltenia

Se circulă în condiții de ceață, vizibilitatea fiind diminuată pe alocuri sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din județele Vâlcea, Dolj, Gorj și Mehedinți.
Având în vedere că în mai multe zone traficul se desfăşoară în condiţiile unui carosabil umed, recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigurare şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare și să crească distanţa de siguranţă între vehicule. În plus, conducătorii auto trebuie să verifice înainte de a porni la drum ca autovehiculele să aibă în funcțiune sistemele de dezaburire, care să le asigure o bună vizibilitate.

Pentru deplasarea pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheață sau polei este obligatorie echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarnă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS