6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentA mituit poliţiştii pentru a-şi scăpa concubina de dosar

A mituit poliţiştii pentru a-şi scăpa concubina de dosar

Un doljean de 38 de ani s-a ales cu un dosar penal pentru dare de mită, după ce a încercat să-şi scape concubina de unul de furt. Bărbatul este acuzat că a încercat să mituiască cu 50 de euro poliţiştii de la Secţia 5. În schimbul mitei, oamenii legii ar fi trebuit să „ierte” femeia prinsă la furat într-un magazin de bricolaj.
Totul s-a întâmplat joi seara. Agenţii de pază ai unui magazin de bricolaj de pe Calea Severinului au sesizat poliţiştii despre faptul că o femeie a sustras bunuri din magazin.

„La faţa locului s-a deplasat o patrulă formată din doi poliţişti, care au identificat persoana în cauză, o femeie de 30 de ani, din Vârvoru de Jos. Femeia ar fi sustras din magazin bunuri în valoare de aproximativ 150 de lei. Aceasta era însoţită de un bărbat de 38 de ani, din aceeaşi localitate. Cei doi au fost conduşi la sediul secţiei pentru continuarea cercetărilor, iar acolo, bărbatul în cauză ar fi încercat să îi ofere unuia dintre poliţişti suma de 50 de euro, pentru ca acesta să nu îşi îndeplinească atribuţiile de serviciu”, au precizat poliţiştii doljeni. Bărbatul de 38 de ani este concubinul femeii acuzată de furt.

Flgrant în sediul secţiei de poliţie

Oamenii legii au informat ofiţerii Serviciului Anticorupţie Dolj, care au organizat o acţiune de prindere în flagrant.

„S-a procedat la constituirea şi deplasarea unei echipe operative la sediul Secţiei 5 Poliţie Craiova unde, cu ocazia întocmirii documentelor de constatare a infracţiunii de furt, bărbatul a remis lucrătorilor de poliţie suma de 50 euro. În acel moment s-a intervenit şi s-a procedat la constatarea infracţiunii flagrante”, au explicat reprezentanţii Serviciului Anticorupţie Dolj.

După ce a fost audiat de un procuror, bărbatul de 38 de ani a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore. Inculpatul va fi dus la instanţă cu propunere de arestare prebentivă pentru dare de mită.

SursaDGA

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS