Acasă Eveniment Doi tineri au fost găsiți morți într-o mașină, în Bacău

Doi tineri au fost găsiți morți într-o mașină, în Bacău

-

Un tânăr de 19 ani şi iubita lui de 16 ani, au fost găsiţi morţi în dimineaţa zilei de luni, într-o maşină parcată pe o stradă din comuna Secuieni, judeţul Bacău.

Potrivit cunoscuţilor, băiatul s-ar fi întors din Italia cu o zi înainte şi s-a retras cu prietena lui, cu maşina, pe o stradă din comună. Se pare că aceştiia s-au intoxicat cu monoxid de carbon de la maşina pornită, care se pare avea şi probleme tehnice. Trupurile celor doi au fost găsite de către un bărbat care mergea la serviciu.

„Poliţiştii din Secueini au fost sesizaţi despre faptul, că la marginea satului se află un autoturism în care sunt două persoane decedate. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi efectuează cercetări în cadrul unui dosaru penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă, iar în funcţie de rezultatul cercetărilor şi a autopsiei se va da soluţie legală prin Parchet”, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Păduraru.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

Şoferul care a distrus Urgenţa cu maşina, condamnat definitiv

Magistraţii de la Curtea de Apel Craiova au hotărât să-l condamne la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare pe bărbatul care a trecut cu maşina prin uşile Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU).