29 C
Craiova
vineri, 14 august, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Dincă se va confrunta cu presupusul complice

Dincă se va confrunta cu presupusul complice

Gheorghe Dincă a fost adus la sediul DIICOT pentru a fi confruntat cu presupusul complice, Ștefan Risipițianu. Acesta nu recunoaște acuzațiile de viol, a anunțat avocatul Claudiu Lascoschi.
„Nu mi s-a spus, e posibil să fie vorba de o confruntare (cu presupusul complice Ștefan Risipițianu, n.r.) El neagă pentru că ar fi comis fapta de viol. Prin confruntare se va vedea ce va ieși”, a declarat avocatul Claudiu Lascoschi, la sediul DIICOT.

Potrivit avocatului lui Gheorghe Dincă, principalul suspect al crimelor din Caracal spune că Ștefan Risipițianu a văzut-o pe Luiza în mașină și a „insistat” să o violeze.

„Ca să nu îl dea în gât, de aceea. Există și probe biologice, nu pot să spun ce. Știam că există demult, dar nu șe știa a cui e proba. Există declarația lui Dincă și probele biologice, care sunt foarte puternice”, a mai spus apărătorul.

Ștefan Risipițianu, în vârstă de 46 de ani, a fost reţinut pentru că a violat-o pe Luiza Melencu atunci când fata era în casa lui Gheorghe Dincă. Atât acesta, cât și Dincă, au violat-o pe tânără.
Confruntarea dintre cei doi ar putea fi printre ultimele proceduri în dosarul Caracal.
Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT, a anunțat în urmă cu câteva săptămâni că până la finalul acestui an, dosarul Carcacal va fi finalizat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Slătinean omorât în bătaie de trei tineri

Slătinean omorât în bătaie de trei tineri.

ȘTIRI GdS

Slătinean omorât în bătaie de trei tineri

Slătinean omorât în bătaie de trei tineri.

Simona Halep – Magdalena Frech, duel pentru semifinale

Simona Halep va încerca, astăzi, să se califice în semifinalele turneului de la Praga. Numărul doi WTA o va întâlni pe Magdalena...

România, pe primul loc în răspândirea epidemiei de COVID-19...

România este pe primul loc în evoluția epidemiei de COVID-19 în Uniunea Europeană, potrivit unui raport publicat de Centrul European de Prevenire...

România: 44 de decese din cauza COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că până astăzi, 2.904 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. În...

România: 1415 cazuri noi de infecție cu COVID-19

Până astăzi, 14 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 68.046 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

Traficant italian de cocaină, prins în București

Un traficant italian de cocaină, urmărit internațional la cererea autorităților din Italia, a fost prins în București. Este vorba despre Nunzio Larizza,...