11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentVâlcea: Tineri bănuiţi de furt, reţinuţi

Vâlcea: Tineri bănuiţi de furt, reţinuţi

Trei tineri bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat au fost reţinuţi de poliţiştii vâlceni.

Polițiștii au fost sesizați, ieri, de un lucrător al unui magazin de produse electronice și electrocasnice din Râmnicu Vâlcea că persoane necunoscute au sustras mai multe bunuri.
Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind sustrase mai multe produse electronice, creând un prejudiciu de 18.000 de lei.

O parte din bunurile furate
O parte din bunurile furate

Polițiștii au reușit să identifice 2 tineri de 16 respectiv 18 ani, din comuna Racovița și un tânăr de 18 ani, din Călinești, bănuiți de comiterea faptei. Cei trei au fost depistați, în trafic, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea. Asupra lor au fost descoperite mai multe bunuri.
În urma probatoriului administrat, polițiștii de investigații criminale au dispus reținerea pe 24 de ore, a celor trei tineri, aceștia fiind încarcerați la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.
Astăzi, cei trei o să fie prezentați instanței de judecată în vederea dispunerii de măsuri în conformitate cu prevederile legale.
La activitate au participat și luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS