Acasă Local Dolj Craiova: Şofer rănit pe pasajul suprateran

Craiova: Şofer rănit pe pasajul suprateran

-

Un tânăr de 21 de ani a fost rănit în urma unui accident produs chiar de el, în această dimineaţă. Accidentul a avut loc pe pasajul suprateran din centrul municipiului Craiova.

Poliţiştii doljeni spun că maşina condusă de şoferul de 21 de ani a lovit un stâlp de beton care susţine reţeaua electrică a tramvaiului.

„În dimineața zilei de duminică, un tânăr de 21 de ani, care conducea un autoturism pe pasajul suprateran din centrul Craiovei, a pierdut controlul volanului și a lovit un stâlp. Tânărul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Pasajul suprateran fusese dechis circulaţiei doar cu câteva ore înainte. Circulaţia rutieră pe pasaj a fost restricţionată în perioada 06.12.2019, ora 23.00 – 07.12.2019, ora 23.00. În acestă perioadă au fost executate lucrărilor de reparații la calea de rulare a tramvaiului.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscopul de weekend

Berbec Nivelul de energie fizică și mentală este foarte ridicat astăzi şi vă puteţi simți neliniștit toată dimineața. Sunt posibile cumpărături, vizite...