19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBăut şi fără permis, a urcat maşina pe gard

Băut şi fără permis, a urcat maşina pe gard

Un bărbat de 31 de ani, din Târgu Jiu, este cercetat de poliţiştii doljeni pentru comiterea a două infracţiuni. Deşi nu are permis, marţi noaptea, bărbatul s-a urcat băut la volan şi a provocat un accident pe DN 6B, în localitatea doljeană Negoieşti. Mai exact, gorjeanul a pierdut controlul direcţiei, a ieşit de pe şosea şi lovit un gard de beton. Maşina a rămas suspendată pe gardul de beton. Accidentul a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri.

„Un bătbat de 31 de ani, din Târgu Jiu, a condus un autoturism pe DN 6B, iar într-o curbă la stânga, în localitatea Negoieşti, nu a redus viteza de deplasare, a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă, lovind un gardul din beton. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto”, au precizat poliţiştii doljeni.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu are poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.Mai mult decât atât, bărbatul băuse înainte de a se urca la volan.

„De asemenea, în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentraţie 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat. Persoana în cauză a fost condusă la spital pentru recoltarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, au mai explicat reprezentanţii IPJ Dolj.

Pe numele gorjeanului a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS