14.6 C
Craiova
miercuri, 8 iulie, 2020
Știri de ultima oră Eveniment 600 kg de peşte, două maşini, confiscate la Brezoi

600 kg de peşte, două maşini, confiscate la Brezoi

-

Polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică Vâlcea şi cei din Brezoi au depistat două transporturi ilegale de pește.

Polițiștii au oprit pentru control pe raza orașului Brezoi, două autoturisme, fiind identificați 4 bărbați din comuna Dăești.
În urma controlului efectuat autovehiculelor polițiștii au descoperit 10 plase din fir textil, cu o lungime de 900 de m. Oamenii legii au găsit şi o barcă pneumatică și peste 600 kg de pește. Cei patru nu dețineau documente legale de proveniență și transport, peştele ar fi fost pescuit ilegal din râul Olt.
Persoanele depistate au fost conduse la sediul Poliției Orașului Brezoi, în cauză fiind întocmite două dosare penale sub aspectul săvârșirii a 11 infracțiuni. De asemenea a fost dispusă confiscarea întregii cantități de pește. Au fost confiscate plasele de pescuit, barca pneumatică și cele două autoturisme.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Nicoleta Miulescu, secretarul fără casă de la Primăria Craiova

Nicoleta Miulescu, secretarul general al municipiului Craiova, are o declaraţie de avere aproape goală, doar cu veniturile obţinute din salarii.

ȘTIRI GdS

Nicoleta Miulescu, secretarul fără casă de la Primăria Craiova

Nicoleta Miulescu, secretarul general al municipiului Craiova, are o declaraţie de avere aproape goală, doar cu veniturile obţinute din salarii.

Covid-19 ar putea declanşa diabetul zaharat

La începutul pandemiei de SARS-CoV-2, medicii atrăgeau atenția asupra faptului că persoanele cu diabet se confruntă cu un risc mai mare de...

Medicamentele pentru Covid folosite în România, retrase din studiile...

Medicamentele care fac parte din protocolul Ministerului Sănătăţii pentru tratamentul Covid, utilizate în spitalele din România, inclusiv în Craiova, au fost retrase...

Au recunoscut că au depus documente false la APIA

Au recunoscut că au depus documente false la APIA.

ISJ Dolj se face că anchetează greşelile de notare...

ISJ Dolj se face că anchetează greşelile de notare de la evaluarea naţională

Bancul zilei

O femeie intră extrem de agitată într-un cabinet ginecologic și îi spune doctorului: Domnule doctor, am venit să îmi...