Acasă Eveniment 600 kg de peşte, două maşini, confiscate la Brezoi

600 kg de peşte, două maşini, confiscate la Brezoi

-

Polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică Vâlcea şi cei din Brezoi au depistat două transporturi ilegale de pește.

Polițiștii au oprit pentru control pe raza orașului Brezoi, două autoturisme, fiind identificați 4 bărbați din comuna Dăești.
În urma controlului efectuat autovehiculelor polițiștii au descoperit 10 plase din fir textil, cu o lungime de 900 de m. Oamenii legii au găsit şi o barcă pneumatică și peste 600 kg de pește. Cei patru nu dețineau documente legale de proveniență și transport, peştele ar fi fost pescuit ilegal din râul Olt.
Persoanele depistate au fost conduse la sediul Poliției Orașului Brezoi, în cauză fiind întocmite două dosare penale sub aspectul săvârșirii a 11 infracțiuni. De asemenea a fost dispusă confiscarea întregii cantități de pește. Au fost confiscate plasele de pescuit, barca pneumatică și cele două autoturisme.

ȘTIRI VIDEO GdS

Dacian Ciolos: Ne propunem sa organizam un congres al diasporei

Preşedintele Partidului Unitate, Libertate şi Solidaritate (PLUS), Dacian Cioloş, a anunţat sâmbătă, la Convenţia Naţională a formaţiunii, intenţia de a organiza un...