34.5 C
Craiova
duminică, 3 iulie, 2022
In curand, Gazeta de Sud, intr-un nou format! Urmareste-ne in fiecare zi si fii primul care afla noutatile!
Știri de ultima orăEvenimentDolj: S-a spânzurat după ce şi-a ucis fosta soţie

Dolj: S-a spânzurat după ce şi-a ucis fosta soţie

Tragedie în satul Jiul, comuna Ţuglui. Două persoane, un bărbat de 73 de ani şi o femeie de 72 de ani, soţ şi soţie, au fost găsiţi decedaţi în locuinţa lor din satul Jiul. Descoperirea a fost făcută în acestă dimineaţă, de un prieten al bărbatului de 73 de ani.

Cercetările au fost preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Acesta a stabilit că este vorba de un omor urmat de sinucidere. Cei doi soţi s-au căsătorit în urmă cu aproximativ 50 de ani, însă erau divorţaţi de aproximativ 10 ani. De atunci au locuit împreună, în casa din satul Jiul. Se pare că cei doi se certau frecvent, motivul fiind consumul de alcool în cazul bărbatului de 73 de ani.

Vineri dimineaţă, femeia de 72 de ani a fost găsită fără viaţă, întinsă pe un pat. Anchetatorii au observat mai multe plăgi produse prin înjunghiere la nivelul abdomenului. Bărbatul de 73 de ani a fost găsit spânzurat în podul casei. Acesta a lăsat un bilet în care a susţinut că nu mai suportă certurile cu fosta soţie şi îşi pune capăt zilelor.

Anchetatorii au precizat pentru GdS că medicii legişti sunt cei care vor stabili cauza deceselor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS