15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentArestaţi pentru trafic internațional de droguri de mare risc

Arestaţi pentru trafic internațional de droguri de mare risc

-

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaților A.M.A., M.G.V., T.C.A., G.G.L. și Ț.C.G. pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de mare risc și trafic intern de droguri de mare risc.

În perioada 22 – 23 noiembrie, inculpații M.G.V. și T.C.A., împreună cu alte persoane, au transportat din Spania și au introdus pe teritoriul României cantitatea de aproximativ 27 de kilograme de cannabis, în vederea comercializării.
Întrucât din cercetările efectuate în cauză a rezultat faptul că inculpații M.G.V. și T.C.A. urmează să introducă în țară droguri de risc, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate București – Serviciul Antidrog au organizat o acțiune de prindere în flagrant.
În acest sens, la data de 23.11.2019, inculpații M.G.V. și A.M.A. au fost prinși în flagrant în timp ce încercau să comercializeze inculpaților G.G.L. și Ț.C.G. cantitatea de aproximativ 15 kg de cannabis.

Percheziţie la unul dintre suspecţi

Pe23 noiembrie, procurorii DIICOT au efectuat o percheziție într-o lacaţie din București, din care au fost ridicate în vederea confiscării alte 12 kg de cannabis.
În urma acțiunilor au mai fost ridicate și sumele 40.150 de lei și 12.220 de euro, 6 telefoane mobile și 6 cartele SIM.
Valoarea de piață a drogurilor este de aproximativ 280.000 de euro.
Ieri, magistrații Tribunalului București au dispus arestarea preventivă a celor cinci inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:01:36

Locatarii din blocul care a explodat s-au întors după...

Ieri, încă de la primele ore ale dimineţii, echipajele...

ȘTIRI GdS