Acasă Eveniment Trei frați din România, arestați în Spania pentru crimă

Trei frați din România, arestați în Spania pentru crimă

-

Trei frați din România au fost arestați în Spania pentru crimă, sunt acuzați că la începutul acestui an l-au ucis în bătaie pe Manolo Tamarit Llopis, un bătrân de 92 de ani. Acesta a fost descoperit în locuința lui din orașul Albal, desfigurat în bătaie, cu mai multe coaste rupte și trupul acoperit cu ulei.

Cei trei frați din România au fost duși, miercuri, în fața instanței de judecată, potrivit lasprovincias.es.

Bătrânul a fost găsit mort în casă de către nepoata lui, care a anunțat autoritățile. Anchetatorii au stabilit că bătrânul a fost ucis în bătaie, iar agresorii erau, cel mai probabil, cunoscuți, pentru că ușa de la intrare în locuință nu fusese forțată.

Trupul bătrânului fusese acoperit cu ulei, iar criminaliștii au ajuns la concluzia că agresorii au vrut să-și acopere amprentele în felul acesta.

După nouă luni de anchetă, s-a ajuns la cei trei români. Potrivit probelor adunate, cel mai mare dintre frați se prostitua, iar bătrânul era clientul lui fidel. Însă bătrânul l-a plătit pentru sex și pe cel mai mic dintre frați, lucru care l-a înfuriat pe primul. Ca să rezolve problema, a decis să-o omoare pe bătrân. Ceilalți doi frați l-au ajutat să-și acopere urmele și au fost arestați pentru complicitate la crimă.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

Un deținut a evadat de la Penitenciarul Constanța Poarta Albă

Un bărbat de 25 de ani, a evadat de la Penitenciarul Constanța Poarta Albă, părăsind un punct de lucru situat în municipiul Constanţa, a informat Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

A cerut să nu mai plătească apa, deoarece a văzut un cuplu făcând sex la baraj

Un bărbat din Bârlad, județul Vaslui, a cerut în audiență, la primar, să nu plătească factura la apă și canalizare pentru că el nu folosește apa, după ce a văzut un cuplu făcând sex la barajul de unde provine.