6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn copil de 5 ani a povestit la grădiniţă că tatăl său a ucis un om

Un copil de 5 ani a povestit la grădiniţă că tatăl său a ucis un om

Judecătorii din Cluj au finalizat motivarea unuia dintre cele mai terifiante cazuri de omor care au avut loc în ţara noastră în ultimii ani.

Trei persoane au fost condamnate definitiv la închisoare, la finele lunii octombrie 2019, după ce au fost găsite vinovate de omor calificat şi profanare de cadavre. Prin sentinţa definitivă a Curţii de Apel Cluj, Traian Puşcaş a fost condamnat la 15 ani şi 8 luni închisoare, Irina Ana Vasile a primit o pedeapsă de 13 ani de închisoare, iar Ioan Luca – 14 ani şi 11 luni.

Judecătorii au finalizat zilele trecute şi motivarea acestei sentinţe. Documentul cuprinde detalii terifiante despre faptele comise de cei trei. Astfel, se arată în documentul citat, povestea a început pe 30 august 2017, când Poliţia din Bistriţa Năsăud a fost sesizată că pe un teren din satul Aluniş a fost găsit un craniu.

La acel moment, poliţiştii căutau deja o persoană în vârstă de aproape 40 de ani, care fusese dat dispărut cu o zi după ce i s-a născut o fetiţă. Anchetatorii au aflat că persoana dispărută era cea a cărei craniu a fost găsit, în scurt timp reuşind să ajungă la cei trei făptaşi. Irina Vasile şi Traian Puşcaş sunt concubini şi la momentul în care au început investigaţiile se aflau în Spania.

Ei au fost de la început suspecţi, deoarece fiul lor, de cinci ani, a povestit la grădiniţă „că tatăl său i-ar fi tăiat victimei o mână şi organul sexual şi le-ar fi aruncat la câini, iar restul corpului victimei ar fi îngropat-o într-un pârâu.”

Citeşte mai multe pe adevarul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS