8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDNA a trimis în judecată pentru luare de mită pe șeful Laboratorului de analize a Spitalului 'Alexandru Obregia'

DNA a trimis în judecată pentru luare de mită pe șeful Laboratorului de analize a Spitalului ‘Alexandru Obregia’

Elena Postolache, şef al Laboratorului de analize medicale din cadrul Spitalului de Psihiatrie „prof. dr. Alexandru Obregia”, a fost trimisă în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie într-un dosar în care este acuzată de luare de mită.

Procurorii arată, în rechizitoriu, că în perioada 29 august 2014 – 19 iunie 2015, în contextul derulării unor contracte încheiate între Spitalul Clinic de Psihiatrie „Alexandru Obregia” și o societate comercială, Elena Postolache ar fi primit în trei tranșe, de la reprezentanții firmei respective, suma totaă de 102.200 lei.

Banii respectivi, ce ar fi reprezentat 3,5% din valoarea fără TVA a facturilor emise de societatea respectivă și achitate de către Spitalul Clinic de Psihiatrie Alexandru Obregia, ar fi fost primiți de aceasta în legătură cu îndeplinirea unor acte ce intrau în îndatoririle sale de serviciu, și anume întocmirea unor referate de necesitate pentru achiziția de produse necesare Laboratorului de analize medicale, arată procurorii DNA, în rechizitoriu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS