32.3 C
Craiova
vineri, 14 august, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Cum păcălea oamenii un cerșetor din Piteşti

Cum păcălea oamenii un cerșetor din Piteşti

Cum păcălea oamenii un cerșetor din Piteşti. Bărbatul în vârstă de 25 de ani s-a transformat în cerşetor, păcălind trecătorii că are cancer la plămâni.

În mai puţin de jumătate de oră acesta ar fi strâns o sumă importantă de bani. A fost însă ridicat de agenții Poliției Locale Pitești.

Ce variantă de cerşit a folosit bărbatul? A profitat de sărbătoarea Sfinţilor Mihail şi Gavril şi a scris un mesaj înduioşător pe o coală mare, cu ajutorul căruia îi impresiona pe trecători.

„Am cancer la plămâni şi trebuie să fiu dus în Germania pentru tratament special. Donaţi 1 leu sau 2 lei, donaţi după bunul suflet. Sfinţii Mihail şi Gavril să vă binecuvânteze. Amin”.

Bărbatul lipise hârtia pe o cutie mare în care strângea donațiile.

Ca să fie mai credibil, tânărul şi-a dat şi cu fond de ten, ca să pară palid. Cerşetoria s-a dovedit o afacere profitabilă pentru piteştean. În mai puţin de jumătate de oră a strâns 120 lei.

Cum păcălea oamenii un cerșetor din Piteşti. Bărbatul de 25 de ani păcălea trecătorii susţinând că are cancer la plămâni.
Cum păcălea oamenii un cerșetor din Piteşti. Bărbatul de 25 de ani păcălea trecătorii susţinând că are cancer la plămâni.

Şi poate că ar fi strâns mai mult dacă n-ar fi dat peste el un echipaj de la Poliţia Locală Piteşti. Agenţii l-au dus la sediu, acolo unde i-au dat o amendă de 100 de lei.

Cerşetorul a plătit-o pe loc, din banii strânşi până la acea oră. A promis că se va duce la muncă, mai ales că localii i-au găsit un post la o spălătorie.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Simona Halep merge „ceas” la Praga. Victorie cu Frech...

Victorie după victorie pentru Simona Halep! Campioana...

ȘTIRI GdS

Dolj: Biciclist mort într-un accident pe DN 55A

Un biciclist de 50 de ani din Gighera și-a pierdut viața astăzi după ce a fost lovit de un autoturism într-o intersecție...

Slătinean omorât în bătaie de trei tineri

Slătinean omorât în bătaie de trei tineri.

Traficant italian de cocaină, prins în București

Un traficant italian de cocaină, urmărit internațional la cererea autorităților din Italia, a fost prins în București. Este vorba despre Nunzio Larizza,...

Premierul italian și șase miniștri sunt cercetați penal

Procuratura Romei a deschis o anchetă pe numele prim ministrului şi al cabinetului de miniştri în urma plângerilor depuse de asociaţii, cetăţeni...

Interlopul craiovean Luigi Popescu, unul dintre extrădații în SUA

Interlopul craiovean Luigi Popescu, zis Luis, a fost extrădat în Statele Unite ale Americii, unde pe 25 octombrie 2019, Tribunalul Districtul de...

Trafic intens pe A2 pe sensul către litoral

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa,  pe sensul către litoral valorile de trafic sunt...