12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCum păcălea oamenii un cerșetor din Piteşti

Cum păcălea oamenii un cerșetor din Piteşti

Cum păcălea oamenii un cerșetor din Piteşti. Bărbatul în vârstă de 25 de ani s-a transformat în cerşetor, păcălind trecătorii că are cancer la plămâni.

În mai puţin de jumătate de oră acesta ar fi strâns o sumă importantă de bani. A fost însă ridicat de agenții Poliției Locale Pitești.

Ce variantă de cerşit a folosit bărbatul? A profitat de sărbătoarea Sfinţilor Mihail şi Gavril şi a scris un mesaj înduioşător pe o coală mare, cu ajutorul căruia îi impresiona pe trecători.

„Am cancer la plămâni şi trebuie să fiu dus în Germania pentru tratament special. Donaţi 1 leu sau 2 lei, donaţi după bunul suflet. Sfinţii Mihail şi Gavril să vă binecuvânteze. Amin”.

Bărbatul lipise hârtia pe o cutie mare în care strângea donațiile.

Ca să fie mai credibil, tânărul şi-a dat şi cu fond de ten, ca să pară palid. Cerşetoria s-a dovedit o afacere profitabilă pentru piteştean. În mai puţin de jumătate de oră a strâns 120 lei.

Cum păcălea oamenii un cerșetor din Piteşti. Bărbatul de 25 de ani păcălea trecătorii susţinând că are cancer la plămâni.
Cum păcălea oamenii un cerșetor din Piteşti. Bărbatul de 25 de ani păcălea trecătorii susţinând că are cancer la plămâni.

Şi poate că ar fi strâns mai mult dacă n-ar fi dat peste el un echipaj de la Poliţia Locală Piteşti. Agenţii l-au dus la sediu, acolo unde i-au dat o amendă de 100 de lei.

Cerşetorul a plătit-o pe loc, din banii strânşi până la acea oră. A promis că se va duce la muncă, mai ales că localii i-au găsit un post la o spălătorie.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS