5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCine este poliţistul acuzat de act sexual cu o minoră

Cine este poliţistul acuzat de act sexual cu o minoră

Polițistul craiovean arestat pentru act sexual cu o minoră se numește Ionuț Alexandru Bogdan, de 33 de ani. Potrivit unor surse GdS, agentul Bogdan lucrează la IPJ Dolj încă din anul 2007. Bărbatul are un băiețel de şase ani, iar în cursul anului 2017 a divorțat. După divorţ, copilul a rămas în grija mamei.

Agentul Ionuț Alexandru Bogdan a fost angajat ca agent de ordine publică în cadrul Secţiei 5 Craiova până pe data de 30 octombrie. În acea zi, agentul şi-a depus demisia. De altfel, tot pe 30 octombrie, poliţistul craiovean a fost reţinut de procurorii DIICOT din Craiova.

Aceştia din urmă susţin că, în ultimii doi ani, poliţistul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o minoră. Când s-au cunoscut, minora avea aproape 13 ani. „Împreună cu aceasta, bărbatul a făcut mai multe fotografii şi filmări cu un caracter sexual explicit. De asemenea, o parte din imaginile astfel realizate ar fi fost transmise între cei doi prin intermediul unei aplicaţii de mesagerie mobilă”, au explicat poliţiştii doljeni.

Poliţistul a fost arestat preventiv pe 31 octombrie, printr-o hotărâre a Tribunalului Dolj.

Fostul poliţist este cercetat pentru infracţiunile de act sexual cu un minor şi pornografie infrantilă printr-un sistem informatic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS