5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOlt: Un agent de poliție s-a împușcat în cap

Olt: Un agent de poliție s-a împușcat în cap

Un agent de poliție s-a împușcat în cap, duminică după-amiază, 13 octombrie 2019, evenimentul petrecându-se, conform primelor date, în afara serviciului.

Polițistul era încadrat ca ajutor de șef de post la Corbu, o comună situată la aproximativ 100 kilometri de Caracal, unde polițistul locuia la socrii săi, potrivit primarului din Corbu.
„Am înțeles că s-a împușcat în cap, dar nu aici, la noi, ci la Caracal, la socrii săi. I-am găsit și gazdă, dar n-a stat aici decât vreo două nopți,. Venise de curând la noi, două-trei săptămâni,“, a declarat primarul comunei Corbu, Constantin Dinuț.

În aceasta dupa amiaza, lPJ Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat, ajutor șef de post la Corbu s-a împușcat cu armamentul din dotare, în timp ce era într-un apartament din municipiul Caracal. Acestuia i s -au acordat manevre de resuscitare la fața locului, fiind transportat la spital. Precizăm ca politistul era angajat al IPJ Olt de o lună de zile. Cercetările continuă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS