15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentŞi-au "împărţit" pumni şi picioare, în Craioviţa Nouă

Şi-au „împărţit” pumni şi picioare, în Craioviţa Nouă

Oamenii legii au dispus, joi, reţinerea a doi tineri din Craiova, acuzaţi că au provocat un scandal în cartierul craiovean Craioviţa Nouă. Două persoane au suferit leziuni după ce au fost lovite cu pumnii şi picioarele. Poliţiştii doljeni spun că incidentul a avut loc luni, în zona pieţei din Craioviţa Nouă.

Şi-au „împărţit” pumni şi picioare, în Craioviţa Nouă

„Poliţiştii au fost sesizaţin la data de 7 octombrie, cu privire la faptul că, în zona unei pieţe din cartierul Craioviţa Nouă, a izbucnit un conflict între doi bărbaţi. În altercaţie au intervenit şi alte persoane. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, care au aplanat conflictul. Persoanele implicate au fost conduse la secţie, pentru audieri. Din cercetările efectuate a rezultat că două dintre persoanele implicate în altercaţie ar fi fost agresate fizic de către doi tineri, de 18 şi 28 de ani, din Craiova”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.
Oamenii legii au întocmit un dosar penal, iar joi au descins la locuinţele suspecţilor.

Pistol găsit în locuinţa unuia dintre suspecţi

Percheziţiile domiciliare au fost făcute de poliţiştii de la Secţia 5, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale. Poliţiştii doljeni au explicat că în locuinţele suspecţilor au fost descoperite o serie de obiecte contondente, dar şi un pistol.

„Au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe obiecte contondente, precum şi un pistol prevăzut cu încărcător şi 5 cartuşe. Pistolul urmează să fie supus unei expertize criminalistice”, au mai precizat poliţiştii doljeni.

Tot joi, craiovenii de 18 şi 28 de ani au fost reţinuţi pe o perioadă de 24 de ore. Anchetatorii spun că suspecţii vor fi duşi la instanţa de judecată cu propunere de arestare preventivă.
Cei doi sunt cercetaţi pentru comiterea a patru infracţiuni. Este vorba de ameninţare, lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi nerespectarea regimului armelor şi muniţilor.

În iunie, în aceeaşi zonă, a fost înjunghiat un craiovean de 49 de ani. Anchetatorii au reţinut că altercaţia a izbucnit după ce un bărbat a susţinut că i-a fost furat telefonul mobil de pe masă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS