5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat din Comarnic s-a spânzurat după ce şi-a înjunghiat soția

Un bărbat din Comarnic s-a spânzurat după ce şi-a înjunghiat soția

Un bărbat din Comarnic şi-a înjunghiat soția, în urma unui scandal, provocându-i răni la nivelul gâtului şi mâinilor, apoi s-a spânzurat, fiind găsit, astăzi dimineaţa, într-o curte dintr-o localitate apropiată, scrie MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Prahova, scandalul a izbucnit marţi seara, poliţiştii fiind solicitaţi după ce o femeie a fost înjunghiată pe strada Secăriei din oraşul Comarnic.

În urma sesizării, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, care a găsit o femeie în vârstă de 31 de ani, care prezenta mai multe leziuni la nivelul corpului, fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că evenimentul ar fi avut loc pe fondul unor neînţelegeri conjugale între aceasta şi soţul ei, care au degenerat, a transmis IPJ Prahova.

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, nu a fost găsit marţi seara, trupul său fiind descoperit astăzi dimineaţă.

În urma verificărilor de căutare efectuate, bărbatul în vârstă de 39 de ani a fost găsit în dimineaţa zilei de 25 septembrie, pe raza localităţii Secăria, spânzurat, au precizat reprezentanţii Poliţiei Prahova.

În cauză, se efectuează cercetări pentru violenţă în familie şi ucidere din culpă. Surse judiciare au precizat, că bărbatul s-a spânzurat într-o anexă a gospodăriei în care acesta locuia împreună cu părinţii. Aceleaşi surse au precizat că cei doi soţi trăiau separat de o lună, lucru care nu era pe placul bărbatului. Soția acestuia are o plagă la nivelul gâtului şi tăieturi la mâini şi picioare.

Raluca-Maria Nedelea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS