9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCiobanul acuzat de omor rămâne în arest

Ciobanul acuzat de omor rămâne în arest

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au hotărât, ieri, să respingă contestaţia formulată de un doljean de 25 de ani, arestat preventiv pentru comiterea infracţiunii de omor. Este vorba de un bărbat din Pieleşti, acuzat că a omorât în bătaie un bărbat alături de care lucra la o stână.

Ciobanul acuzat de omor rămâne în arest. Aceasta este hotărârea Curţii de Apel Craiova, instanţă care a respins contestaţia formulată de inculpat.
Poliţiştii din Pieleşti au fost sesizaţi, pe 15 septembrie, despre faptul că proprietarul unei stâne din comună a găsit unul dintre ciobani căzut într-un şanţ. Este vorba de un bărbat de 38 de ani, din Pieleşti, care prezenta urme de violenţă pe corp.

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei, care au identificat bărbatul respectiv, în vârstă de 38 de ani, din Pieleşti. Acesta era căzut într-un şanţ și prezenta urme vizibile de violență pe corp. Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă, din nefericire, acesta a decedat“, au precizat oamenii legii.

Cercetările au fost preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. În urma anchetei s-a stabilit că bărbatul de 38 de ani a fost bătut de un tânăr care lucra la aceeaşi stână.
„Din verificările efectuate a rezultat că între victimă şi un tânăr de 25 de ani, din Pieleşti, angajat la aceeaşi stână, ar fi avut loc o altercaţie fizică“, au mai explicat oamenii legii.

Suspectul a fost găsit pe câmp

Anchetatorii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de omor şi au început să-l caute pe suspect. Pentru că tânărul de 25 de ani nu a fost găsit, a fost solicitat sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale.
„Întrucât tânărul bănuit de comiterea faptei se sustrăgea cercetărilor, a fost solicitat și sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Astfel, în urma activităților desfășurate, cel în cauză a fost localizat și prins de polițiști în timp ce se afla pe câmp, în extravilanul comunei Terpezița“, au mai susţinut oamenii legii.

Suspectul a fost reţinut, iar pe 16 septembrie a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile. Inculpatul a formulat o contestaţie la Curtea de Apel Craiova, instanţă care s-a pronunţat luni, 23 septembrie. Judecătorii au respins ca nefondată contestaţia inculpatului, aşa că acesta rămâne în continuare în arestul IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS