Acasă Eveniment Arestat după ce a ucis în bătaie un cioban

Arestat după ce a ucis în bătaie un cioban

-

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au emis un mandat de arestare preventivă pe numele unui doljean de 25 de ani, cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor. Tânărul este acuzat că a omorât în bătaie un bărbat de 38 de ani, alături de care lucra la o stână din comuna Pieleşti.

Poliţiştii din Pieleşti au fost sesizaţi, duminică, despre faptul că la o stână din comună a fost găsit un cioban care fusese bătut. Este vorba de un bărbat de 38 de ani, din Pieleşti, care a decedat la Spitalul de Urgenţă Craiova.
„La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei, care au identificat bărbatul respectiv, în vârstă de 38 de ani, din Pieleşti. Acesta era căzut într-un şanţ și prezenta urme vizibile de violență pe corp. Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă, din nefericire, acesta a decedat“, au precizat oamenii legii.

Cercetările au fost preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. În urma anchetei s-a stabilit că, cel mai probabil, bărbatul de 38 de ani a fost bătut de un tânăr care lucra la aceeaşi stână.

„Din verificările efectuate a rezultat că între victimă şi un tânăr de 25 de ani, din Pieleşti, angajat la aceeaşi stână, ar fi avut loc o altercaţie fizică“, au mai explicat oamenii legii.

Suspectul a fost găsit cu ajutorul Direcției de Operațiuni Speciale

Anchetatorii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de omor şi au început să-l caute pe suspect. Pentru că tânărul de 25 de ani nu a fost găsit, a fost solicitat sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale.

„Întrucât tânărul de 25 de ani, bănuit de comiterea faptei, se sustrăgea cercetărilor a fost solicitat și sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Astfel, în urma activităților desfășurate, cel în cauză a fost localizat și prins de polițiști în timp ce se afla pe câmp, în extravilanul comunei Terpezița“, au mai susţinut oamenii legii.
Suspectul a fost reţinut în cursul zilei de duminică, iar o zi mai târziu a fost dus la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis solicitarea procurorilor şi a emis un mandat pe o perioadă de 30 de zile pe numele suspectului.

Arestat după ce a ucis în bătaie un cioban

„Admite propunerea de arestare preventivă a Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Sucea Costinel pe o durată de 30 de zile, începând cu 16.09.2019 şi până la 15.10.2019, inclusiv“, se arată în hotărârea instanţei.

Inculpatul a formulat o contestaţie la Curtea de Apel Craiova, instanţă care urmează să se pronunţe zilele următoare.

ȘTIRI VIDEO GdS