20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDolj: Reţinut după ce şi-a omorât colegul

Dolj: Reţinut după ce şi-a omorât colegul

Polițiști doljeni au prins, astăzi, un tânăr de 25 de ani, din Pieleşti, bănuit că şi-a omorât colegul de stână. Acesta a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj pentru continuarea cercetărilor și dispunerea măsurilor legale ce se impun.

Poliţişti din Pieleşti au fost sesizaţi ieri că un bărbat se afla în stare de inconştienţă, la stâna unde era angajat, din comuna Pieleşti.
La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei, care au identificat bărbatul respectiv, în vârstă de 38 de ani, din Pieleşti, acesta fiind căzut într-un şanţ și având urme vizibile de violența pe corp.
Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă, din nefericire, acesta a decedat.

De la altercaţie, la omor

Din verificările efectuate a rezultat că în noaptea de 13 spre 14 septembrie, între victimă şi un tânăr de 25 de ani, din Pieleşti, angajat la aceeaşi stână, ar fi avut loc o altercaţie fizică.
Având în vedere cele constatate, în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, cercetările fiind preluate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Întrucât tânărul de 25 de ani, bănuit de comiterea faptei se sustrăgea cercetărilor a fost solicitat și sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.
Suspectul a fost prins de polițiști în timp ce se afla pe câmp, în extravilanul comunei Terpeziţa.
Acesta a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, in vederea continuării cercetărilor și a dispunerii măsurilor legale ce se impun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS