Acasă Eveniment Italia: Panică în benzinărie. Un român a pus o bombă

Italia: Panică în benzinărie. Un român a pus o bombă

-

Un român de 56 de ani a creat panică sâmbătă noaptea, după ce a intrat în benzinaria companiei „Giap” de pe autostrada 192 din localitatea Sferro din Paternò, Italia. În prezența managerului și a unor clienți, acesta a apus o bombă pe o pompă şi a a anunţat că aceasta va exploda. Bomba de fabricaţie engleză, de calibru 81 mm/3 inci, din al doile Răuboi Mondial, era activă.
Una dintre persoanele prezente a reușit să sune carabinierii care l-au arestat.
La fața locului au intervenit și pirotehniştii care au ridicat bomba, potrivit lasiciliaweb.it.

Se desfășoară investigații pentru a înțelege motivațiile gestului. Nu este considerat un act de natură teroristă sau mafiotă, ci probabil a sferei private. Bărbatul a fost încarcerat în închisoarea Piazza Lanza din Catania.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Novara T Impex, un reper important pe piața construcțiilor din Oltenia

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Primăria vrea înapoi banii pe polivalentă

Primarul Slatinei a anunțat la prezentarea bugetului că, cel mai probabil, investiția la sala polivalentă va fi abandonată. Primăria a plătit lucrări...